Катето Евро няма да заведе единствения си син до олтара

Вече трета година единственото й чедо е в плен на моделката Ивелина Чоева. Сашо Кадиев и Ивелина са неразделни, двамата често си правят романтични почивки из различни задгранични дестинации.

Наскоро влюбеният актьор пусна романтично видео, в което с помощта на актуално английско парче се обяснява в любов на половинката си.

Водещият заряза майката на единствената си щерка Таня Тонева, като не спира да твърди, че в лицето на дългокраката манекенка е открил истинска любов и  тя е жената на живота му. Дори, като махараджа, той води и двете си жени по приеми, като демонстрира европейско поведение към бившата и настоящата.

Катето Евро отначало бе доста резервирана към новата на сина си, но с половин сърце я прие. Все пак иска мамин хубавец да е щастлив. Но не игнорира и старата си снаха, майка на единствената й внучка.

След като пусна романтичното видео, мнозина заподозряха, че ще има сватбени камбани в дома на Катето Евро. Въпреки че има дете, Александър Кадиев не мина под венчило с майката на щерка си.

Актьорът бил категоричен, че ще си остане ерген и никога няма да сложи подписа си под брачно свидетелство.

„За мен е важна любовта, а не подписа. Не вярвам в брака“, като мантра повтарял синът на Катето Евро.

Затова звездата от „Оркестър без име“ се е простила напълно с надеждата, че ще заведе сина си до олтара.