Всички вярват, че Валерия Георгиева е голямата любов на Евгени Генчев, или по-скоро вярваха - докато не свърши "Ергенът". Защото след края му, в реалния живот, отношенията между пианиста и победителката са меко казано хладни, дистанцирани и... странни.

Тепърва ще следим какво ще се случи с тях, но има момиче, което пианистът е обичал от душа, тя него също, а двамата още поддържат връзка. Демек - знае ли човек... Не, че се опитваме да ги сватосаме отново, но това, което тя разказа за него, си намирисва още на любов.

Ето я! Вижте Адриана - първата истинска любов на Евгени Генчев! (още се срещат - СНИМКИ)

Става дума за Адриана Пеева, която е и една професия с Евгени - музикант. Тя е цигуларка и с Генчо са били съученици в шести клас. После се появяват първите трепети и двамата се влюбват. Стават гаджета, ако може да го наречем така при все, че са били все още деца.

Ето я! Вижте Адриана - първата истинска любов на Евгени Генчев! (още се срещат - СНИМКИ) - Снимка 2

Адриана обаче признава, че Евгени е бил и към момента си остава нейната най-силна любов, защото още не е срещнала мъж, който да го заличи от сърцето й. Двамата сега са приятели, а Адриана и още две момичета придружават Евгени на концертите му, за да свирят, съответно на цигулка, виола и виолончело.

"Евгени е прекрасен, страшно добър човек. Да е в живота ти е благословия, без значение дали ти е гадже, или приятел", казва за него Адриана.