Тото от СкандаУ показа бременната си годеница!Тото от СкандаУ

бързо забрави „голямата си любов” Яна Червенкова и вече чака дете друга. От миналата година рапърът има връзка с танцьорката Кристин Петринска, която е в напреднала бременност. [caption id="attachment_432122" align="alignright" width="300"]Тото от СкандаУ Тото от СкандаУ скоро ще стане татко[/caption] Преди няколко месеца хореографката сама намекна, че в деликатно положение, обявявайки, че вече няма да води тренировки по танци, а уроците се поеха от нейна заместница. Тези дни се появиха и първите снимки на блондинката с наедрял корем. Бъдещите родители избягват да говоря публично за щастливото събитие, крият и пола на бебето, което ще се появи на бял свят съвсем скоро.

Според запознати Кристин е в последните седмици на бременността и планира да роди в държавна софийска болница.

Още през пролетта феновете на „СкандаУ” се учудиха защо Петринска не взе участие в концерта на групата в „Арена Армеец“ на 6 април. На сцената се изявиха дузина танцьорки, но блондинката не присъстваше. Тогава плъзнаха слухове, че красавицата е в начална бременност и не се е чувствала добре, а после новината бе потвърдена от близки на двойката.

Победителят от „Вип Брадър” 2017 г. и русата хубавица се запознаха по време на негово участие и оттогава са неразделни. Кръшната блондинка е участвала във видеоклипове на различни български изпълнители, преподаваше и модерни на танци на деца в частна школа.

Сега обаче е отстъпила мясото си на заместница и се е отдала на почивка, а причината е, че чака дете от приятеля си, пише вестник "Уикенд". Именно любовта на Кристин към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав, както е истинското има на рапъра. Двамата попаднали на една сцена - той като изпълнител, а тя като балерина, а оттам нататък искрите между тях бързо пламнали. Йотов споделил пред приятели, че съвместният му живот с Петринска към настоящия момент е щастлив. Той очевидно си пада по блондинки, защото предишната му приятелка Яна Червенкова също е руса. Риалити звездата уж много страдаше по бившата и даже й посвети песен – хита „Чужди усмивки”, ала любовните му терзания бяха краткотрайни. Той не остана дълго сам и само за два месеца смени Яна с настоящата си любима. Тото многократно е раказвал, че раздялата му с Червенкова се случила заради измяна от негова страна. След участието му във „Вип Брадър” почитателките му се умножили и той се възползвал от внезапно връхлетялата го слава. Тото от СкандаУ разсъждавал, че е прекалено млад, за да остане верен на дългогодишната си приятелка и решил да опита нещо различно.

Така се стигнало до изневеря, но Яна бързо го спипала и го разкарала. След раздялата изпълнителят за кратко бе в депресия и давеше мъката в алкохолни запои с приятели.

Говори се, че се отдавал на случайни връзки с различни жени, но танцьорката Кристин успяла да задържи вниманието му. Петринска умело използвала женския си чар, за да омае Тото от СкандаУ и да го върже с дете.