Актрисата Луиза Григорова беше отново в емоционалната роля на абитуриентка, този път като съпровождаща сестра си, която беше абитуриентка преди няколко дни.

Ето я сестрата на Луиза Григорова на абитуриентския й бал СНИМКА

Щастливата абитуриентка Кристи е по-малката сестра на Луиза Григорова. Популярната актриса от театралната сцена и екрана изпрати сестричката си на един от най-важните балове в живота на всяко момиче - абитуриентския.

Ето я сестрата на Луиза Григорова на абитуриентския й бал СНИМКА - Снимка 2

"На добър час на моята мила сестричка, която вече е една млада и красива дама! Дерзай, момиче! Ти си способна на всичко! Обичам те!", сподели Луиза в социалните медии. "Ти си най-красивата абитуриентка", допълни тя с гордост.

Ето я сестрата на Луиза Григорова на абитуриентския й бал СНИМКА - Снимка 3

Както и преди няколко дни, когато се включи благотворително като посланик в спортно събитие в подкрепа на хора с увреждания, роклята на нейната сестра също беше от дизайнера, като това са само част от каузите, с които Луиза Григорова се ангажира.

Талантливата актриса се похвали и със специална празнична украса, която беше направена по повод тържеството. На събитието бяха поканени всички семейни приятели, които пожелаха на Кристи късмет и успех в живота.

Луиза Григорова е актриса и модел, родена е в Перник през 1990-та година. Започва кариерата си като модел в екзотичен Тайван.

Снима се в рекламни видеа, лице е на множество брандове и участва в различни театрални спектакли.

Източник: blitz.bg