И този път "ловът на милионери" май ще й се окаже успешен. Синоптичката Лора Георгиева, която отдавна се е прочула с факта, че не поглежда мъж, ако въпросният не е червив от пари, е бременна в четвъртия месец и вече леко й личи.

Появи се първата й снимка със заоблено коремче като разликата е предимно в талията на Лора, която преди беше доста по-тънка. Както знаем, тя наду корема от милионера Лазгин Маджид, който преди време имаше връзка с бившата на Благой Георгиев - Христина Витанова.

Ето я: Първа СНИМКА на бременната синоптичка Лора Георгиева! (успя ли да върже милионера Маджид)

Все още Георгиева не се е похвалила с годежен пръстен и предложение за брак, но и фактът, че ще роди дете на Маджид, е достатъчен, за да си осигури доживотна издръжка.

Лора обаче има и вероятно ще продължи да има неприятности с най-близките хора на любимия си - брат му Ариф Маджид и съпругата му Жасмина Маджид, които са твърдо против "златотърсачката", както я наричат.

"Всички са наясно, че Лора е като копой, който само обикаля и души за пари. Ариф и Жаси са убедени, че пет пари не дава за Лазгин, а е влюбена в кинтите му и животът, който вярва, че ще й предложи. Такива женици са най-противни, но жалко, че много мъже не го разбират овреме", коментират близки до фамилията източници.

Източник: Crimesbg.com