Макар да са женени от 2017-та година, малцина познават съпругата на Наско от Б.Т.Р. - Ивана. Причината за това е, че Атанас Пенев, както е пълното му име, не обича да афишира нито себе си, нито личния си живот, особено в социалните мрежи.

За половинката му знаехме само, че е оперна певица и е сръбкиня. Която, влюбена в гласовития ни рокаджия, с охота приема да остави родината си и да се премести да живее в столицата.

Снощи Ивана беше в публиката на "Като две капки вода", за да подкрепи мъжа си и да си каже тежката дума за имитацията му на сръбската певица Мария Шерифович. "Фантастише е Наско, с отличен сръбски изговор! А и направи много добре песента", похвали го пред всички Ивана, а Димитър Рачков само чакаше сгоден случай да си покаже магариите и тук.

"Гледам те и ти се чудя - как може да си се хванала с Наско?! Къде си ти, бе... и къде е той - ехеее", шеговито подметна Митето, но Наско носи на майтап и реагира със смях.

Любопитна подробност е, че Наско и Ивана нямат деца. Певецът има една дъщеря от първия си брак, но незнайно защо с Ивана не са станали родители, макар че са заедно доста отдавна.

Някои коментират, че има вероятност тя да не иска да ражда, което си е пълно нейно право и избор.

Източник: Crimesbg.com