Кой ли вече не го прави, особено жените?! Няма значение дали си известна, или не, качваш ли своя снимка в нета, тя трябва да е преминала поне през три филтъра и солидна доза фотошоп, иначе не става. Това се е превърнало в неписано правило, от което се възползват всички, в това число и Симона Загорова, разбира се.

Ето това е реалната Симона Загорова: Нищо общо с визията й в мрежите, макар да е отслабнала! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Щерката на Глория не лъже за едно и то много важно нещо - наистина е отслабнала и то драстично. Това показват съвсем реални снимки, направени от папараци преди броени дни, когато Мони бе изловена на улицата, заедно с непознат мъж, предполагаме гаджето й.

Ето това е реалната Симона Загорова: Нищо общо с визията й в мрежите, макар да е отслабнала! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 2

Тя вървеше, захапала цигара в уста, което е не особено красиво за жена, но явно Загорова е пристрастена, или слабее с никотина, който уж притъпявал апетита. Да, Мони е вталена до неузнаваемост и не можем да й го отречем, браво!

Ето това е реалната Симона Загорова: Нищо общо с визията й в мрежите, макар да е отслабнала! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 3

Това, което не съществува обаче, е перфектният и направо изваян образ от мрежата, на който лицето на Симона е като на кукла - изпънато, без нито една бръчица, с остра брадичка и идеално очертана челюст... друг път!

Ето това е реалната Симона Загорова: Нищо общо с визията й в мрежите, макар да е отслабнала! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 4

Симона Загорова е едно съвсем нормално симпатично момиче, което си има и назолабиалните гънки, и двойната брадичка, и съвсем човешкото лице. Все пак никой не е идеален и това е нормално, нали така?!

Източник: България днес, Crimesbg.com