Мартин Елвиса, участникът от "Игри на волята", не зависи изцяло от финансовата подкрепа на своите родители, както много хора считат. В самото начало на предаването 38-годишният играч се представи като милионер, но тайната е в това, че той е майстор в покера и се препитава от печалбите си в тази игра, а не от финансовата помощ на семейството си, както смятаха други участници в риалити шоуто.

Ето откъде са парите на Мартин Елвиса от „Игри на волята“

Мартин, бившият на Емануела, е известен като един от най-добрите играчи на покер в България. Печалбите му от карти достигат около половин милион лева, но това е само на официални сметки в онлайн покер сайтове. Сигурно е, че той е спечелил значително повече пари от играта. Той не само участва в онлайн турнири, но и редовно се състезава на живо, дори и в Европа. Един от неговите големи успехи е 12-то място на голям турнир, организиран от най-големия покер сайт, където участват над 1000 състезатели. Той си тръгва от него с близо 20 хиляди бона в джоба.

Ето откъде са парите на Мартин Елвиса от „Игри на волята“ - Снимка 2

Мартин с увереност заявява пред членовете на своето племе, че нямат никакъв шанс срещу него на покер: "От 20 пъти 19 аз ще бъда победителят", каза той в един от епизодите на предаването, когато бе разпитван за своята кариера.

Източник: lupa.bg