Валерия от „Ергенът“ не била отгледана от майка си

Плевенчанката е изключително близка с татко си, който се грижи за нея сам. В профила й има снимки само с единия родител. А Валерия не спира да благодари и боготвори баща си, който я подкрепял във всичко. Майка й отдавна е извън нейния живот, но моделката пази мълчание за трудното си детство.

Ето от кого била отгледана Валерия от „Ергенът“!И защо Евгени се разочарова от нея (Фото)

Още от 14-годишна тя се впуска на модния подиум. На тези невръстни години започва пътя си на модел и печели първия си конкурс за красота. Кариерата е отвежда в чужбина. Дори дефилира в Япония и краси кориците на почти всичките им известни модни списания.

24-годишната девойка продължава да дефилира по модните подиуми на Страната на изгряващото слънце, участва в различни ревюта и фотосесии.

Собственик е и на приют за бездомни кучета и влага всичките си пари там. Дори се заговори, че е затънала в дългове към различни ветеринарни клиники.

Валерия е сочена за фаворит в „Ергенът“ и печели сърцето на Евгени Генчев. Според слуховете двете с Елена остават на финала. Но пианистът дава пръстена на Валерия, а Елена изпада в нервен срив. Но след няколко седмици Евгени се разочарова тотално от Валерия и устремно тръгва към Елена.Двамата се събрали месец след края на шоуто и били щастлива двойка. Дори имали запазена дата за сватба и планирали тържеството, сочи горещата клюка.