Димитър Рачков отново е влюбен, след няма и три месеца от раздялата си с плеймейтката Анита Димитрова.  Новата му изгора е Камелия Андонова. Тя е на 35 години и е лишена от корекции по себе си, за разлика от бившата.

 

Красавицата е майка на голям син. Кристиян Кръстев, бившия зам.-кмет на София, е бившият й приятел. Други известни красавици като Ели Гигова и бившата съпруга на собственика на много заведения Пепи Лашов – Лидия също са споделяли компанията му. Камелия се развежда със съпруга си заради Кристиян, но се носят кратко на крилете на любовта.

 

Eто на кой е била гадже новата на Рачков

Тя приготвя торти и има бутикова сладкарница в курорта Лозенец. Сладкишите имат своите фенове и се продават доста скъпо. Лятото е изцяло на морето, въпреки че има и сладкарски цех в София.

Рачков и новата му половинка бяха забелязани в известното заведение „Хасиенда Бийч“. Фотографът на клуба ги заснел да си разменят ласки. Двамата изглеждали доста влюбени.

Шоуто „Като две капки вода” било мястото, на което се срещнали Камелия и Димитър. Хубавицата се занимавала със стайлинга в предаването.

 

Наскоро Рачков започна снимки за най-новия български сериал, продуциран от Българска национална телевизия, в който той играе главната роля. Комеди драмата „Всичко за сина ми“ ще се излъчи в 12 епизода. Заради снимките той  бе забелязан да се разхожда в центъра на София с кухненска престилка.

 

Истински Дон Жуан се оказа Рачков. Бившата му приятелка Анита споделя, че много трудно е преживяла раздялата. Тя живееше в затворен комплекс в покрайнините на Витоша в компанията на чаровника. Всекидневно беше радвана с купища цветя от него.  Към ден днешен вече е щастлива.

Източник: hotnews.bg