Напрежението около втория сезон на култовото шоу „Ергенът“ расте

Не 22, както в първия сезон, а 25 претендентки ще се боричкат за сърцето на пианиста виртуоз Евгени Генчев.

Кои ще са дамите, които ще се състезават за сърцето и ръката на световноизвестния музикант, все още се пазят в пълна тайна. Но името на една от момичетата, които ще търсят любовта в шоуто и ще се сътезават за световно известния пианист стана ясно.

Ето коя е първата участничка във втория сезон на „Ергенът“ (Фото)

Това е поп фолк певицата Крисия.Кристина Димитрова, както е истинското име на певицата, работи по заведенията още от 16 годишна. Тя е сред новите попълнения на „Пайнер“. Студентка е в Благоевградският алма матер, по специалността „Народно пеене“.

Родената в Гоце Делчев изпълнителка впечатлява с красив глас, естествена визия и изящен чар.

С каква тактика смята да омае пианистът, свирил на всички континенти по света, младата изпълнителка не се издава. Но определено е решена да се пребори за сърцето на младия мъж.

Вторият сезон на романтичното предаване ще отведе дамите на невероятно пътуване, за да опознаят заедно с Евгени Генчев едно от най-красивото нещо -любовта.

Изпълнителят, стъпил на всички световни сцени, е в пълна готовност да разтвори душата си и не само за любимото пиано, а и жената. За тази дама, коато ще покори неговото сърце със своите качества.