Тайната на поп фолк дивата Емануела е разкрита Вървежната синеока певица Емануела си има ново гадже и се разбра кое е то

Певицата на „Ара Мюзик” Емануела не остана дълго да ближе раните си след раздялата с неверния си съпруг Никола. Тя бързо загърби неприятностите, които бизнесменът й причини и побърза да потърси утеха другаде. Доскоро изпълнителката на „Късам ти нервите” криеше ревностно новата си изгора, но бдителни любопитковци успяха да разберат кой е мъжа, стоплил не само леглото, но и сърцето й.

[caption id="attachment_316454" align="alignright" width="300"]Емануела намери мъжа на сърцето си. Дали? Емануела намери мъжа на сърцето си. Дали?[/caption]

Красавицата вече е тотално разкрита. Емануела от половин година живее със сина на строителния предприемач Динко Динев – Димитър. Милионерският син бил човекът, който Емануела търсила дълго. Братята строителни велможи на несебърския бряг имат ваканционно селище с хотелски комплекс и басейн в курортното селище „Свети Влас”. Под опеката на братята милионери е и местното пристанище.

Братята Йордан и Динко Диневи са известни и с това, че раздават награди на изпълнители. Тя всяка година провеждат по няколко партита, на които канят знаменитости от столицата, научи Kluiki.bg.

Разбра се, а и самата Емануела, по паспорт като Емилия Цветкова заяви, че стягат ремонт на собственото й жилище, където младите влюбени ще свият новото си гнездо. Екстравагантната певица има три брака зад гърба си, но не се умори, а продължи да търси голямата си любов.

Според близки до звездата тя е щастлива и сияе с новата си тръпка, като е повече от категорична, че с милионерския наследник е уцелила десетката. Според поп фолк дивата това е мъжът, който е търсила през целия си живот.

Певицата на „Ара Мюзик” има и син Христо, който е силно привързан към известната си родителка и в дни на физически и душевни болежки е неотлъчно до нея. Поп фолк изпълнителката много се гордее с порасналия си син, но само той не й е достатъчен.

Заради мъжете, минали през леглото й и под венчилото и последвалите драматични раздели, Емануела станала суеверна и не искала да разкрива дълго време кой е мъжът, с който мачкат чаршафите. Но накрая на двамата им писнало да се крият и след като отчели, че обществото така и така ще ги одумва, решили да афишират връзката си. И да живеят заедно живота си.