Цялата истина за Влади Въргала и семейството му излезе наяве!

Влади Въргала стана всеобщ любимец на зрителите не само с актьорските си умения и кротък характер, но и с тежката си съдба. Той получи най-голямата подкрепа в Къщата след като стана ясно, че е ипотекирал апартамента си в името на последния си филм, но на практика е заплашен да остане на улицата. Необмислената му постъпка и задушаващата липса на средства станали и причина за краха на отношенията му със съпругата Силвия.

Това обаче се оказа лъжа - поне в по-голямата част. Защото разпада на брака на Влади Въргала и Силвия датира от няколко години, а причината не са парите, а новият мъж, в когото блондинката е влюбена. Това разказаха близки до семейството на Влади Въргала и разкриха, че мъжът до Силвия няма нищо общо с творческите среди.

[caption id="attachment_329497" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала крие много по-голяма болка от липсата на средства и ипотеката[/caption]

Той е мастит бизнесмен - доста по-възрастен от Силвия, но въпреки това изглеждал перфектно и не спирал да се поддържа. Любовникът й притежавал няколко супер успешни фирми, които му докарвали луди пари. И тъкмо той бил човекът, който от известно време насам погасявал дълговете на Влади Въргала, за да не остане челядта му на произвола.

"Този човек дава пари на Силвия непрекъснато и плаща задълженията към банката. Положението е ужасяващо и унизително за Влади Въргала и тъкмо затова той влезе в шоуто - за да изкара пари и да не се чувства като загубеняк пред жена си и децата си. Защото Влади отлично знае за връзката на Силвия, знае кой е мъжът до нея, но досега не е посмял да вдигне скандал или да постави ултиматум, защото не е в позицията да го направи. Влади отлично разбира, че към днешна дата дори децата му разчитат на средствата от съперника му и това му причинява неописуема болка", разказват приятели на Влади Въргала, натъжени от мъката на актьора.

Те допълват, че самата Силвия била толкова разочарована от съпруга си и истините за семейството им, които оповести пред света, че не искала и да чува за помирение. Силвия продължавала да настоява, че между двамата всичко е свършено и ще поиска развод на Влади Въргала още щом излезе от Къщата.

"Сами виждате, че тя нито веднъж не е дошла в студиото на Ники Кънчев, за да подкрепи мъжа си. Какво по-голямо доказателство от това?!", коментират близки до семейството на Влади Въргала.