Крисия и Гергана се оказаха приятелки

Въпреки всичките приказки и опитите на зрителите да ги превърнат в свирепи конкурентки, Крисия и Гергана всъщност са се сближили много по време на конкурса в "Шоуто на Слави" и вече са приятелки, научи Kliuki.bg. Това подсказва, че двете момичета не са се самозабравили и участват в конкурса само и единствено заради музиката, а не са слава.

Във Фейсбук се появи обща снимка на Крисия и Гергана. Над нея 9-годишната разградчанка е написала анонс, че е със своята приятелка Гери. Прави чест на двете деца, че не превръщат конкурса в надпревара и борба за краен успех, а просто пеят и радват публиката.

Досега Крисия и Гергана показват невероятен талант. Двете имат уникален глас и е много трудно да се прецени по-добрата певица. Общата снимка на децата е от преди последното им участие в "Шоуто на Слави", когато Крисия изпълни незабравимата "Ветрове" на Лили Иванова, а Гергана - The Show Must Go On на Quuen.

[caption id="attachment_307358" align="alignright" width="300"]Todorova Крисия и Гергана са близки извън "Шоуто на Слави"[/caption]

Третото момиче Симона Иванова засега било малко по-отдалечено в общуването от другите две, гласят слуховете. Свищовската сладурана обаче по принцип е сдържана личност или поне това показва в ефир. Дори много често Слави Трифонов се шегува с нея, че трябва насила да й вади по-обстойни отговори. За разлика от Крисия и Гергана. Разградското дете изглежда най-общително от финалистките, но и Гери демонстрира добра комуникация с целия екип на шоуто.

Близките отношения между Крисия и Гергана бяха посрещнати от потребителите на Фейсбук много добре. Повечето коментари гласят, че именно това са децата с най-големи гласови заложби в целия конкурс от началото до ден днешен. Двете чаровни момиченца дори имат и еднакви фамилии - Тодорова. Може пък да помислят за дует един ден. Kliuki.bg ще се радва да чуе съвместно тяхно изпълнение.