Хилда Казасян още не може да се побере в кожата си

Хилда Казасян не се е отърсила от неприятната случка, която я застигна в „Като две капки вода”. Въпреки че снощи имитаторското шоу приключи, Хилда продължава да е бясна и трудно се успокоява. Вечно усмихнатата блондинка не може да повярва, че няма да й се налага всяка седмица да седи редом до Фънки. Макар че скандала между двамата все пак не успя да ескалира, Хилда трудно понасяла присъствието на Димитър Ковачев, както е истинското име по паспорт на музиканта.

Двамата не само не се дишали, но използвали и най-дребния повод да докажат неприятното си чувство един към друг, пише Пик. Щом Хилда Казасян се изкажела ласкаво за някой участник, Фънки, като наточена секира, попарвал хубавите й думи.

Фънки е известен с пиперливия си език. Още като участник във ВИП Брадър през 2012 година той направи на пух и прах повечето от съквартирантите си. Музикантът, който е и бизнесмен има дълъг стаж като жури в различни телевизионни формати. Фънки е част от журито във втория и третия сезон на Мюзик айдъл. През 2013 година е съдия и на авторския формат по ТВ7- Музикална академия.

[caption id="attachment_341439" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян не може да търпи Фънки Хилда Казасян не може да търпи Фънки[/caption]

Зад кулисите на „Като две капки вода” често казвал, че Хилда Казасян е тук благодарение на името на баща си. Това достигнало до ушите на щерката на незабравимия маестро Вили Казасян и тя беснеела от думите на шишкавия си колега, разбра и Kluiki.bg.

Двамата все пак успели да запазят привиден мир и приличие пред останалите в шоуто. Мъжът, с когото блондинката живее от известно време също я спирал от остри изяви. Припомняме, че джаз примата е с екс съпруга на журналистката Валя Войкова Пламен, който също като нея управлява ресторанти. За него тя казва, че е най-благородния и свестен мъж, който е срещнала и допадала не само физически, но и духовно.

Хилда Казасян имаше седемгодишен брак с актьора Чочо Попйорданов, който се влюби фатално в колежката си Йоана Буковска и двамата се разведоха. Наследничката на Вили Казасян има дъщеря Надежда-Мари от лекаря бизнесмен Симеон Бучков, с когото също се разделя. Хилда Казасян два пъти е жури в „България търси талант” по Би Ти Ви и за втори път в „Като две капки вода”.