Актьорът Дани Ангелов се оказа доста потаен

Даниел Ангелов, без много шум, е сменил жена си Мариана. Тя му роди две деца, но на нейно място вече е изгряла новата му тръпка. И тя се оказа с 15 лета по-младата Петя Владикова от Града на тепетата.

Именно атрактивната пловдивчанка е издала трансфера в личния живот на 44-годишния актьор. Под снимка на звездата от „Братя“ тя е сложила издайническото „Моя любов“. И в социалния клюкарник е сменила статуса си от „във връзка“ на „сгодена“, което именно е издало какво се случва между дамата любовница.

Не е ясно кога Даниел Ангелов се е развел с дългогодишната си половинка, нито кога се е загаджил с новата си изгора.

Но от края на миналата година актьорът зачести със снимките, които пускаше на личната си страница от Града на тепетата. Пловдив е любим град на арт света, но обикновено в него колегите на Дани идват заради работата си, а той зачестил посещенията поради други причини. И сега мистериозните митарства вече станаха ясни, защото Даниел е идвал при новата си любов.

Според горещия слух Дани и Петя се запознали в църквата, тъй като са силно вярващи християни. Актьорът винаги  е бил стожер на семейните ценности. Вероятно заради вярата си те бързат да узаконят връзката си, стартирала едва преди няколко месеца.

Само не е станало ясно дали любовта на Дани Ангелов и новата му е пламнала, преди да се раздели със законната си половинка?

Източник: Уикенд