Макар и Васил Василев-Зуека да не живее в България към днешна дата, има български зет.

 

Неговата наследница Девина се наслаждава на любовна връзка вече 11 месеца с колегата си Мартин Кирилов. Двамата се запознаха по време на работата си в сериала "София вкъщи" на bTV. Мартин, който работи зад кадър, предпочита да остане в сянка и да не бъде известен за широката публика.

 

Ето го зетя на Зуека (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Когато Василева приела предложението да работи в сериала "София вкъщи", ни най-малко очаквала да срещне там любовта.

Първоначално, като дипломирана от Англия млада жена, тя подписала договор като втори асистент-режисьор в родната продукция. По-късно се наложило да приеме и малка роля, за която нямало други кандидат. Въпреки това, тя никога не би предположила, че работата в сериала ще окаже такова огромно влияние върху личния й живот.

 

Ето го зетя на Зуека (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Всичко се променило по време на нощни снимки, които се проточили прекалено дълго. Това се случило миналото лято, когато е снимана продукцията. Екипът работел над сцена с парти, която трябвало да се снима в продължение на няколко нощи подред. На финала всички били недоспали, нервни, готови да изпаднат в истерия при най- малкия проблем. На всичкото отгоре завалял дъжд, а снимките били навън и се наложило в последния момент да сменят локацията, В един момент Девина се озовала в стая със симпатичния си колега Мартин,

„Започнахме да си говорим и от приказка на приказка... изчакахме да свърши сериалът, за да сме адекватни специалисти, и след това излязохме на среща!“, обобщава събитията момичето в интервю за bTV.

 

Изглежда, това е най-дългата връзка на Девина до момента, тъй като тя я определя като любовта, която е „доста на живота ми”. Според нея романтични афери на снимачната площадка има много, но рядко продължават „толкова дълго” – 11 месеца до момента. Хората в продукцията били изненадани, че влюбените все още са заедно. Те не афишират връзката си, но и не я крият. От време на време пускат по някое клипче или снимка в социалните мрежи, от които става ясно, че Девина вече познава бащата на Мартин, т.е. той я е представил на близките си. Говори се, че тя вече го е запознала с майка си – известната режисьорка Нина Димитрова. Дали Кирилов се познава и със Зуека, не е ясно, тъй като актьорът живее в Испания е възможно да не е имал възможност да се видят на живо.

Със сигурност обаче актьорът знае за зет си и ако все още не се е запознал с него лично, скоро ще го направи.

 

Самата Девина, изглежда, е наследила таланта на майка си и баща си. Тя се изявява успешно като млад режисьор – засега само на късометражни филми. В същото време прави впечатление и с актьорска дарба. В „София вкъщи” е първата й роля на български език - преди това е играла основно в чужди продукции, снимани в България. В кратката си изява в родния сериал направи впечатление, тъй като се справи доста по-добре от повечето си колеги, ангажирани с главни роли. Един от най-забележителните ангажименти на Василева досега е във филм на „Дисни” за първата жена, преплувала Ламанша. Продуцент е Джери Брукхаймър, който стои зад „Карибски пирати” и „Армагедон“.

Източник: Уикенд