От вече доста години насам тя е вдовица на печално убития диамантен бос Джордже Михалевич. Бившата Мис България - Наталия Гуркова се отнесе подобаващо към загубата и не се втурна скоростно в обятията на друг мъж, както правят много жени по света.

Тя отдаде почитта и времето на съпруга си, с когото бяха в противоречиви отношения и дори дълго време преди убийството, живееха разделени. Гуркова се бе прибрала в София, изплашена от заплахите за живота на децата й, които вървяха редом с тези към Джордже.

Тя опитваше да го защитава и да брани името му след статиите за незаконния му бизнес, но истината е, че е търпяла изневерите и на моменти откровено грубото му отношение. Затова и преди месеци Наталия сподели, че вярва в любовта и още се надява да я срещне.

Красавицата, която е на прага на 50-те, а може и вече да ги е стигнала, но е все така пленителна, постигна тази си мечта. Близки до нея разкриха, че от няколко месеца тя е сериозно обвързана с мъж на нейната възраст, който работи в банковия сектор. Той също има две деца от предишен брак, за които се грижи, но е приел като свои и наследниците на Гуркова.

"Тя ще покаже лицето му като му дойде времето, но можем да кажем, че господинът е стилен, мъжкар и джентълмен. И се държи с нея така, че постоянно ходи усмихната, което е най-важното", разкриха източниците.

Източник: Crimesbg.com