Лора Крумова е известна с това, че не обича да показва семейството си. Явор се  роди преди 9 години и вече е ученик. Посещава софийско школо, а от фотото, което Крумова пусна във фейсбук се вижда, че малчуганът е одрал кожата на мама, но по нрав изцяло прилича на татко си Сотир, който е учител по сърф. Явор яхнал сърфа още преди да се научи да говори и от  сега се  увлича по спорта.

Ето го порасналия син на Лора Крумова и Сотир (Явор прилича на майка си, но е спортна натура като баща си – Снимка)

Отдавна се знае, че баща му е един от най-добрите инструктори по водните спортове в България , собственик е на школо по сърф, намиращо  се в къмпинг Градина покрай Созопол и там край морето живее цяло лято на каравана. Край морския бряг прекарват летата си наследниците му Явор и Мина. А зимно време си изкарва хляба като учител по ски на курорта Боровец.

В продължени на 12 години Лора и Сотир живеят почти разделени, но само физически. Те се запознаха през 2009, имат 2 деца. Но все още не са минавали пред олтара.

Журналистката обаче бленувала за сватба. Преди време призна в ефир, че при една семейна кавга с дъщеря си – 3 годишната ядосана Мина й се сопнала , че баща й ще я махне, защото не му е съпруга. През смях водещата намекна на половинката си, че май е настанало време да станат законни съпрузи, както и, че идеята да вдигнат сватба изобщо не й е чужда.