Певицата ЛиЛана, или Лиляна Деянова, както са имената й по паспорт, има ново гадже. Отношенията им изглежда са сериозни. Влюбената двойка бяха засечени на пазар в един от столичните супермаркети. Те обаче нито интимничеха, нито пък се държаха за ръка, но за сметка на това заедно пълнеха кошницата с продукти за вечеря.

Докато ЛиЛана крачеше зад възлюбения си с телефон в ръка и само се усмихваше, той държеше кошницата на няколко крачки пред нея.

 

Мъжът изглежда малко по-млад от ЛиЛана и не е известен в медиите. Двойката беше спортно облечена и гледаше да не се набива на очи, като малцина разпознаха певицата, която изкара няколко месеца в ареста, след като бе задържана по обвинение за отклоняване на евросредства, както и заплаха срещу висши служители на Агенция „Пътна инфраструктура“ заради отказа им да отворят достъпа на нейната фирма „Телетол“ към системата за продажба на винетки.

Изненадващо, Деянова представя ареста като нелошо място за живеене, като казарма, в която човек се учи и завързва нови приятелства. Атрактивната блондинка влезе в панделата в края на април 2020 г. и излезе на свобода 4 месеца по-късно.

„Никога повече няма да кандидатстваме по европроекти. Оказва се, че тези пари не за младите хора като нас, които са се върнали от чужбина. Познавам Васил Божков от много години, както и много хора го познават. Нямаме обаче бизнес връзка. Когато завърших образованието в Англия, много рядко съм искала помощ от някого. Искала съм съвети от Васил Божков, макар че той не разбира от IT сектора.

Правя бизнес от много малка. За други неща не сме търсили г-н Божков. Между нашите фирми няма нито една транзакция“, коментира ЛиЛана, след като излезе на свобода.

 

За любовния живот на бившата певица от дует „Ел Ей“ се носят легенди. Най-известната й връзка е тази с олигарха Васил Божков.

Разбира се, нито един от двамата не признава за любовните им отношения, които окачествяват като само приятелски. Преди Черепа блондинката е въртяла любов с халфа на „Левски“ Мартин Станков.

 

„Имах връзка с Мартин Станков, той е първата ми голяма любов“, не скри Лиляна в интервю за светско списание през 2008 г. Русата амбиция, която спечели доверието на Васил Божков след секси фотосесията си в „Плейбой“, обясни, че спомените й с Мартин Станков я връщали в годините, когато все още работела в телевизия ММ.

 

Докато прохождала в музикалния канал на Камен Воденичаров, ЛиЛана дочула, че футболистът си я харесал. Техен общ приятел ги запознал, но първоначално певицата се надувала, защото не била особено впечатлена от мачото. След дълга игра на „недостъпната мома и влюбения юнак“, двамата поставили началото на „нещо красиво и незабравимо“. „В момента, в който спря да ме преследва, аз поех инициативата. В следващия миг той обаче се дърпаше“, спомня си бившата певица.

 

Въпреки сладникавия сюжет обаче си пролича, че певицата е останала с неприятен спомен от аферата с левскаря. Панделка на отмъщението сложи самата тя през 2006 г. при участието си във „ВИП Брадър“, когато ни в клин, ни в ръкав сподели пред Дичо от „Д2“ в ефира пред цяла България, че имала връзка с футболист, когото зарязала, защото го заварила в леглото с мъж да правят не точно секс, но „нещо много гнусно“.

 

Тогава потресеният рокаджия възкликна: „Ааааа, свирчици?“, при което певицата кимна утвърдително. Така и не стана ясно дали визира Мартин Станков или друг футболист. При участието си във въпросния „ВИП Брадър“ ЛиЛана демонстрира твърде разкрепостеното си поведение и изуми зрителите с откровените си флиртове с друг участник в шоуто – фитнес гуруто Киро Скалата, на когото често показваше бельото си.

Източник: Уикенд