Есмер Омерова мрази в червата си Благой Георгиев, а причината за това е повече от основателна и няма жена на света, която да не я разбере и подкрепи. Причината е Елай. Малкият Елай, който онзи ден тръгна на училище в първи клас, но без баща си.

Малкият не само не се радва на бащино присъствие през всичките шест годинки от живота си, но и не общува с татко си дори онлайн. И ако мнозина смятаха, че Омерова е тази, която забранява контактите на детето с футболиста, то истината се оказа друга.

Есмер към Благой: Елай плака и ме попита: "Защо нямам татко?"... Ти си изрод! (СНИМКИ)

Джизъса не спомена сина си дори с едно изречение, нито публикува негова снимка от първия му най-важен момент в живота - тръгването на училище. А детето явно е наследило от него любовта към футбола, защото раничката му е с футболно игрище.

Есмер към Благой: Елай плака и ме попита: "Защо нямам татко?"... Ти си изрод! (СНИМКИ) - Снимка 2

На кадрите, които Есмер качи, момченцето изглежда усмихнато, но и някак тъжно. Близки до татарката разкриха, че тя е пустосвала дълго и напоително бившия си като през сълзи разкрила, че малкият е плакал след като видял толкова много бащи в училищния двор.

Есмер към Благой: Елай плака и ме попита: "Защо нямам татко?"... Ти си изрод! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Пита ме защо няма татко и плака. Как да му обясня, какво да му кажа, че баща му не се интересува от него ли?! Той е един изрод, това не е човек", извън кожата си била Есмер.