Есил Дюран демонстрира перфектно тяло в началото на Новата година, но по-наблюдателните фенове забелязаха един невидим на пръв поглед дефект.

Кадърът показва как изпълнителката се излежава в СПА центъра. Носът й изглежда напълно нереален и наподобява на окастрения обонятелен орган на краля на попа Майкъл Джексън, както и на главните героини от сапунената опера “Дързост и красота” Брук и Тейлър, които се обезобразиха със серия от несполучливи пластични операции.

Есил Дюран стана копие на Майкъл Джексън (СНИМКИ)

Дали снимката е претърпяла значителна обработка или Есил Дюран е легнала под ножа не е ясно.

„Оляла се е с фотошопа. И не само за носа“-пишат потребители в мрежата.

По празниците стана ясно, че семейството на певицата се е увеличило с един член. Те са осиновили бездомно куче на име Бела.

„Това е нашата Бела. Намерихме я в приют..слаба……кожа и кости, тъжна, изплашена и асоциална …Не спираше да пие вода с месеци, явно е била държана жадна….“ – написа Есил.

Тя призова своите фенове да не купуват кучета, а да осиновяват. Пусна снимки на домашния си любимец и призова хората да бъдат милостиви към животните и да не гърмят в новогодишната нощ, защото това травмира както животните, така също бебета и възрастните хора.

Източник: blitz.bg