Мистериите около бонвивана Денди не спират

Наскоро прокуратурата свали разследването, като обяви, че Любомир Милчев, известен като Денди, не е убит, ами починал от пневмония.

Само че роднините на светския хроникьор и писател искат да есхумират трупа му. Те не са съгласни с теорията на разследващите и са категорични, че ексцентрика е убит и то по най-зверски начин.

Защото около разследването на българският естет има много бели петна.Според патоанатомите от Пловдив и София Денди бил удрян професионално с бухалка или бутилка и под тила си имал дупка голяма колкото „детски юмрук“. Техните констатации са, че Милчев е станал жертва на убийство, което се различава от официалното заключение на следствието.

Малко преди трагедията Денди бил предупреден от човека, при когото си правел хороскопи, че го грози опасност, но го игнорирал.На фаталният 16 февруари той е бил на фитнес, после се среща с издателя си в заведение около градинката на „Кристал“.

След като се разделят се мести в съседен бар. Там има среща с непознат, дори и за роднините мъж, който го вижда последен. Мистерия остава кой е той, както и къде са му нанесени фаталните рани по главата му. И как с тези смъртоносни наранявания се добира до квартирата си и защо е открит по бельо?!

Източник: България днес