Ергенът Виктор Стоянов се намърда в Нова телевизия

Той измести Сашо Кадиев, но за щастие не за постоянно. Докато синът на Катето Евро отново е на романтична почивка с новата си Ивелина, левента зае мястото му. Но само като коментатор.

Мнозина се питат обаче дали това няма да стане постоянно, защото в интерес на истината, екс гребеца стоеше доста добре на екран. Не само се позиционираше, ами завладя отново аудиторията, като не ръсеше толкова плоски шеги, както го прави в последно време актьорът.

„Дали тази рокада не е като репетиция за нещо по-сериозно. Сашко Кадиев само митка по света с новата си и това дали няма да му „изяде главата“, подозират зрители.

На зрителите на медията направи впечатление, че Виктор Стоянов много свойски се разположи в студиото.

Той проговори и за новата си връзка и с това определено „заби нож в сърцето“ на участничките в шоуто.

Фитнес гуруто откровено заяви, че вече не е ерген, защото има жена до себе си. Но ще си запази прозвището ергенът, незнайно защо. Новата жена до него акумулирала качества, които трудно се намирали у съвременните момичета. Тя била интелигентна, много целеустремена и искала да се развива, а не да тежи на плещите на мъжа си. Виктор Стоянов не спомена името й, но за никой не остана тайна, че визира актуалната си половинка Мария Тарашманова, която според клюката е само на 25 лета.