Шампионът, който се окичи със  100-те бона  откри новия сезон на кулинарното шоу. Иван Рълев посрещна гостите си в родното си Симитли само с домашна храна по стара  българска традиция.

Край трапезата се събраха Теодора Мудева, Благо Мастагарков,  Мария Оряшкова  и накъде без … колоритния  Пеньо Гатевси.  25-годишният зъботехник вкара всичките си кулинарни умения в приготвянето на храната. Но се оказа, че младия мъж има на какво още да се учи. Или по-скоро му липсва булка,  която да се грижи за храната у тях, защото Рълев е обсебен от работата си и няма време да се занимава с кулинария.

Ергенът Рълев посреща вкъщи гости от „Черешката” (Въпреки домашните гозби направи грешки,които му донесоха по-малко точки)

Посрещането бе по-стар български обичай с питка и  глътка червено вино.Но трапезата не допадна на Благо. Който си призна, че очаквал нещо по така. В приготвянето на храната Иван Рълев допусна някои грешки. Които не му бяха простени от Манчев и зрителите.

Ергенът Рълев посреща вкъщи гости от „Черешката” (Въпреки домашните гозби направи грешки,които му донесоха по-малко точки) - Снимка 2

Предложената питка не я омеси сам, помогна му любимата му баба. Когато започна да готви свинско месе в гювеч препържи месото. Не знаеше как да задуши морковите и маринованите гъби. А неумението му предизвика топ готвачът да се намеси и да го скастри. Домакинът запита майка си по телефона как  трябва да изглеждат тези моркови преди да ги сложи при месото, а и гъбките. Тя  му каза и той ги оправи, но Манчев се намеси и го посече, че всичко е добре, но трябваше да сложи пресни гъби, а не такива от консерва.

Ергенът Рълев посреща вкъщи гости от „Черешката” (Въпреки домашните гозби направи грешки,които му донесоха по-малко точки) - Снимка 3

Не се хареса и десерта, който предложи. Оказа се, че не всички обичат печена дюля, от която най- недоволен остана Гатьо. Но и другите не си изядоха всичко и се видя как го оставиха по чиниите.

За цялото си предтставяне Иван Рълев получи 38 точки. С по една по-малко го оцениха Гатю и моделката Мудева.

Източник: Фейсбук