Те са в красива Гърция, наоколо е неописуем лукс, ядат, пият и носят шармантни рокли... кеф, а?! Да, това е показното, което представят от екипа на "Ергенът" и си мислят, че хората са будали и вярват. Всъщност беше така, но само по време на първия сезон, после самите момичета проговориха и казаха истината, която е всичко друго, но не е примамлива.

Оказа се, че момите в предаването само се снимат на лукс, а иначе са натъпкани по седем в стая, за да излезе евтино на продукцията. Храната е лоша, а условията за работа са изтощаващи. Особено в новия сезон, който пак поради липса на средства, се е заснел за два месеца, а не за три, както миналите пъти.

Е, това вече даде своите отражения, а едно от момичетата е припаднало от изтощение по време на снимките. Това се случва на вечерния коктейл, когато тя се свлича на земята, а останалите се разпищяват и изпадат в ужас. Записът моментално е спрян, а кадрите, разбира се, няма да бъдат излъчени, защото вината е на екипа.

"Гладни са, жадни са, а снимат от рано сутрин, до късно вечер. Няма такава умора и изтощение, отношението е като към стадо. Карат им се, хокат ги, кошмарно е. Сега обаче това момиче има пълното право да съди продукцията, още повече, че на медиците им е отнело повече време, за да я свестят. Това не са животни, това са хора, как не ги е срам", разкрива близък до пострадалата източник.

Източник: Crimesbg.com