Евгени се раздели по живо, по зраво с адашките Габриела Великова и Габи Бланко, но социалната мрежа дълго  ще се смее с тях. Двете станаха майки на такива бисери, които разсмяха зрителите.

Преди време силконовата кралица Габи се опита да се пошегува с противничката си Мони Зенгинер като изтърси, че танцьорката е „Тутанкамьон” визирайки египетската мумиуя на фараона.

Оказа се, че за Габриела Великова пък религията не е първа сила. Тя изтърси пред Евгени, че майката на Исус Христос „зачела” от него. Сигурно се е объркала и от притеснение вместо  заченала каза „зачела”. Но все пак трябва да е наясно, че Богородица е родила Исус. А ергенът изтръпна от вцепенение, чувайки тази глупост.

А в сравнение "Тутанкамьонът" на Габи направо бледнее пред твърдението на Великова..

Но сред зрителите вече цари еднакво удовлетворение, че точно тези изгони Евгени. Но най-вече се радват, че Бланко няма да вдига вече скандали.

Зрителка пише:”Доволна съм, че силиконката е аут. Не съм злорада, но не трябва да се толерират агресивни жени  като нея. За другата ми е жал.”

А друг коментира излагацията на Великова като се опитва да я оправдае: „Тя се напи заради Евгени и за това се обърка, а той грубо я изгони. Истинският джентълмен не прави така, Маугли!”