Ситуацията в „Ергенът“ ще е много бурна тази сряда

Виртуозът ще подходи доста нетрадиционно към някои от момите във формата. Това е прецедент в историята на шоуто, доверяват от кухнята на риалити продукцията. Той ще заведе няколко от момичетата- Айлин, Валерия, Виктория, Джия и Поли на гроздобер в „лозята на любовта“. Така Евгени Генчев ще иска да върне лентата и да се потопи в онези незабравими мигове с баба и дядо на село.

После ще ги отведе на специална дегустация в избата на един от най-известните производители на вино в Турция.

Но поведението им ще предизвика неодобрение и разочарование у пианиста.И той ще им покаже своята неодобрителна реакция от ситуацията. Но една от участничките ще се осмели да му заяви в прав текст, че няма намерение да го дели с останалите. Коя ще е тя, ще стане ясно в утрешния епизод.

Но това е само една бледа сянка от това, което предстои от завръщането на поканените в имението. Там ще се разрази истинска буря между тези, които са били лозарки и тези, които не са били поканени на срещата.На крачка от финала една от участничките ще ги изненада с решението си.

Но друга от претендентките ще се обясни в любов на „ергена“ и тя ще е тази, която най-бегло е показвала чувствата си досега. Истинска битка ще се развихри между Валерия, Елена и Ирина и ще се наложи харизматичния „ерген“ да укротява „зверовете“. Но Евгени ще постъпи доста нестандартно. И още много изненади ни очакват в „Ергена“ в двете поредни вечери на шоуто.