Евгени Генчев наистина е странна птица

Пианистът има неистов глад за целуване и в края на финала е поставен пред труден избор. Той шашнал и  продуцентите, като ги помолил да си отиде не с една, а трите моми, шушукат зад кулисите.

За финала останаха трите Валерия, Елена и Микаела.Те са еднакво запленени от Евгени и се надяват той да ги направи своя спътница в живота.

За Валерия, която е сочена за фаворитка и жената, на която пианиста ще подари пръстена, той е „любов от пръв поглед“, която го е допуснала толкова близо до себе си. Моделката е убедена, че това е нейния човек.

Микаела примира, че пианиста е винаги нежен и галантен с нея. Тя не крие, че се чувства сигурна и спокойна с него и че той „знае кои нейни бутони да натисне“.

Редакторката Елена е готова да се бори докрай за любовта на Евгени.“Знам, убедена съм, че искам той да е моя спътник!“, повече от категорична е.

Те не подозират дори, че ергена Евгени иска не само една, а трите да са в живота му.

„Трите са различни, но с ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми е направо невъзможен. Страстите ме връхлитат, искам ги и трите“, избухна Евгени Генчев дни преди финала.