Енджи Касабие е разделена със съпруга си

Поне твърдят столични клюкари, които виждат съпруга й да се появят сам на светски купони.

За това, че звездната диетоложка се е разделила с мъжа си Рабих Ел Зейн, говорят и последните публикации. По думите на феновете им в мрежата двамата се снимат поотделно и от доста време нямат обща снимка.

Това навява на мисълта, че диетоложката и Мистър Ливан 2014 отдавна не са заедно.Според горещите слухове ливанецът се държал като разгонен бик и свалял всяка по.-засукана мадама в квартала, където живеели.

Това накарало чаровната диетоложка да сложи край на брака им, за да не търпи повече срама, който й нанася нейния съпруг.

Двамата бяха засечени за последно на коледните празници  и оттогава общите им снимки изчезват безследно.Което разбунило духовете и накарало последователите им да мислят, че двамата са сложили край на връзката си.

Повод за горещите клюки стана и факта, че наскоро Рабих празнува рождения си ден, но далеч от жена си Енджие и 3-годишния им син Раян.

Но Енджи Касабие разби на пух и прах всички слухове и сложи край на спекулациите.

„Аз съм в Бейрут, мъжът ми е в София. Но не сме разделени като двойка, защото аз имам служебни ангажименти. И много скоро се връщам в България“, направи шокиращо признание Енджи Касабие.