Очевидно нищо не може да накара Енджи Касабие да си размърда ленивата з@дница. Нито майчинският й инстинкт (ако го има), нито бракът й.

Диетоложката сама признава, че изобщо не се грижи за 4-годишния си син Райън. Оставила го е на самоконтрол и самовъзпитание. Оправданието й е, че така щял да стане самостоятелен и истински мъж един ден.

Истината обаче е съвсем различна. Касабие просто страда от едно заболяване, което се среща все по-често у днешните майки, а именно мързел. Тя не е грижовна майка, не е грижовна съпруга, а на всичкото отгоре не е и домакиня.

Всички тези факти няма как да не отблъснат мъжа й Рабих, който се скъсва да й изневерява в последните месеци. Рабих често е в чужбина по работа и там се наслаждавал на прелестни мадами.

Енджи обаче явно не го обича, защото я мързи даже да му се скара, че ходи по чуждо. Тя се правела на толерантна съпруга, която вярва безрезервно на мъжа си. Всъщност обаче преглътва рогата заради парите му, а и не иска да си нарушава комфорта.

Говори се, че и диетоложката си има нещо встрани. Макар да изглежда миловидна, Енджи Касабие е много порочна и развратна, но го крие от широката публика. Все пак това е жена, която преди време е имала любовна връзка с наркобос, което говори достатъчно за морала й.

Източник: Crimesbg.com