Звучен шамар на бившата си изгора завъртя, макар и вербално, Емрах Стораро. Синът на Тони Стораро е ясно раздразнен от това, че масово потребители в нета вярват, че новото му парче, озаглавено "За теб", е посветено на Теди Александрова.

Знаем, че двамата бяха обвързани уж сериозно при все, че връзката им бе повече от скандална. А най-скандален беше краят й, който се превърна в същински цирк за зевзеци и клюкари.

Тогава Теди твърдеше, че е бита от Емрах, който дори й счупил носа с един удар. "На него не му пукаше за мен. Аз го обичах, дадох му себе си, а той през цялото време се скъсваше да хойка, да ми изневерява, да се държи грубо с мен и да прави, каквото си иска. Не издържах повече, но физическият удар преля чашата", плачеше във видео преди време чалгаджийката.

Явно така наречената им любов не е оставила добри спомени и у младия Стораро, който скочи на въпроса на феновете си дали пее за Теди. "Ама коя е Теди Александрова, бе?! Коя всъщност смятате, че е?! И защо някой си мисли, че тя е фактор в живота ми?!", изсмя се Емрах.

След което обясни, че парчето е просто творческа измислица и не е посветена на никой конкретен човек. "Пея, опитвам се да правя хитове, които ще допаднат на хората, това е. Не търсете сензации, където ги няма", отсече Стораро.