Емрах Стораро показа апартамента си

По-малкият син на Тони Стораро отвори жилището си в столицата, за да демонстрира лукса, в който живее. Поп фолк певецът се похвали, че се доверил в подредбата на дома си на опитни дизайнери.

Емрах Стораро показа апартамента си!(Кич и безвкусица, погнаха го фенове-снимки)

Той очакваше аплодисменти за разкоша, в който тъне, но получи обратната реакция.

Емрах Стораро показа апартамента си!(Кич и безвкусица, погнаха го фенове-снимки) - Снимка 2

Феновете видяха позлатен кич, кухня  и спалня в бяло и синьо, и ахнаха от неодобрение. Те очакваха от певеца по-изискан вкус, но вероятно са се излъгали.

„И това ако е дизайнерска работа, здраве му кажи!Ама здраво са го излъгали. Това е просто кич, какъвто не би трябвало да има в дома на един по-заможен човек. Хубава работа, ама…..“, нахраниха го  феновете.

Емрах Стораро показа апартамента си!(Кич и безвкусица, погнаха го фенове-снимки) - Снимка 3

Но за разлика от по-големия си брат Фики Стораро, Емрах обича да са пъчи за много неща. И изобщо не му пука от хейтърите, които не спират да го солят в мрежата заради скандала с екс гаджето му Теди Александрова.

Двамата имаха изпепеляваща любов, но роднините на певеца се постараха да ги разделят. След което Емрах и Теди направиха връзката си зрелищна и публична, като изговориха много неща един за друг. Доста неприятни неща, за които вероятно на по-късен етап ще съжаляват, подозират техни фенове.