Участието му в "Денсинг старс" май ще се окаже преломен момент в живота на Емрах Стораро. Най-младият от фамилията, който с право се слави и като нейна издънка и черна овца, днес се показа крайно емоционален в ефир. Той дори не успя да скрие сълзите си след думите на своя баща, които е чакал цял живот.

Припомняме, че месеци преди формата, Тони Стораро излезе и сподели публично гордостта от големия си син Фики Стораро и срама от глупостите и безобразията на малкия Емрах. Тогава той му се помоли от екрана да го зарадва най-после и да порасне...

И ето, че Емрах го е направи наистина, поне в очите на баща си. Днес Тони заяви в ефир, че никога през живота си не е казвал на Емрах, че се гордее с него, но сега е дошъл моментът да му го каже.

"Да, гордея се с Емрах и се радвам, че ми даде причина да го изрека. Това момче не знаеше какво е да станеш от леглото рано, но форматът го превърна във войник. Такова старание и дисциплина у него не съм предполагал, че съществуват. Виждам огромна промяна в характера и мирогледа му и се надявам, че промените тепърва предстоят и то към добро", каза Тони Стораро.

А Емрах не скри колко се е разчувствал, въпреки че потребители го "нахраниха" с : "Гледай тази ти "промяна" да не е от ден до пладне!".

Източник: Crimesbg.com