Емрах Стораро и Емилия се познават от 2018 г., когато създадоха общ дует. Направи впечатление в общественото полезрение, че двамата имат различна версия за началото на песента им.

Емрах каза публично, че певицата е потърсила баща му Тони Стораро, който по онова време му е бил мениджър, тъй като младежът е бил едва на 15 г., за да поиска дует с него. Еми обаче твърди, че подобно нещо не е правила и Стораро сам й се натиснал за дует.

Истината е, че Емрах бил влюбен в Емилия от дете и накарал баща си да й се обади, за да организира дует с нея. Младежът се надявал да успее да я прелъсти, но уви, останал си с надеждите.

За да си придаде важност и спечели вниманието на Емилия, Емрах каза, че тя го е потърсила. Дори разправял пред приятелите си – „пубери”, че един ден ще бъде негова.

Разликата във възрастта между двамата е точно 20 години. Това обаче явно не притеснява Емрах, който е известен с влечението си към по-големи жени, след като имаше сериозна връзка с 10 години по-голямата от него Теди Александрова.

Емрах няма общо с по-големия си брат Фикрет. Много по-разлигавен е и се има за велик още отсега, когато кариерата му даже не е тръгнала. Освен това е и много по-голям женкар, което не е добре.

 Източник: Crimesbg.com