Емрах отново разбуни духовете

В последно време малкия син на Тони Стораро не спира да изненадва. Той умее умело да насочва прожекторите към себе си. След скандалната раздяла с колежката си Теди Александрова Емрах показва, че не се интересува от мнението на другите. И че наистина го може, да гребе с пълни шепи от живота и известността си.

Подобно на колежката си Сузанита и Емрах е заложил на скандала. Въпреки че брат му Фики Стораро върви по съвсем друг път и  залага на професионализма и пеенето, по-малкото му братче обича да всява смут и да буни духовете.

И сега Емрах Стораро отново го направи. Той пусна прелюбопитна снимка в Инстаграм. На нея се виждат две мадами, руса и черна, които Емрах Стораро е вкарал в спалнята си.

Не се знае дали те са там заради новия му клип или защото Емрах обича да палува. За тази му страст намекна преди време и екс гаджето му Теди Александрова.

Но определено малкия син на Тони Стораро игнорира какво ще кажат хората за него. Той, разбира се не се задълбава и  в обяснение дали мацките са за забавление или са статисти на новото му парче.

Фенове обаче се питат как ще реагира новото му гадже, което смени Теди Александрова в кревата му.