Помните ли Емо Каменов - Къртицата? Че кой няма да помни онзи здравеняк от риалити форматите, който може и да не блестеше с ум, но неведнъж е разбивал околните с откровеност и "право куме в очи". Е, същото направи Емо днес, когато гостуваше в подкаста на "Игри на волята", гледан от хиляди зрители.

Изведнъж, от дума на дума и от спомен на спомен, стана въпрос за скандалния гримьор Валентин Кулагин, който от доста време се поизгуби от полезрението ни, но преди това не спираше да се хвали и да парадира с това колко е богат и в какъв кралски лукс живее. А Дубай му бил едва ли не втори дом...

Дръжки - отсече през смях Къртицата и разкри истината. "Тоя смешник Кулагин не е в никаква чужбина и не му вярвайте на простотиите! Живее в Хасково с баба си и се надява на нейната пенсия, защото няма две стотинки да се усмихне. Кой ще го иска тоя и къде, бе?! Може да има талант на гримьор, но щом му разберат нрава, хората бягат като попарени и са в пълното си право. И аз да съм... мале, ако съм аз, досега да съм го пребил това гущерче", смее се Емо Къртицата.

И е категоричен, че разкритията му за Кулагин са самата истина, без грам преувеличение.

Източник: Crimesbg.com