Една от многото известни чалга певици, напуснали Пайнер преди време, е Емилия. Досега обаче тя никога не се осмеляваше да говори в прав текст за причините, довели до решението й и за "мръсотията" в своя бранш. Не, че не е ясна на всички...

Този път обаче Еми проговори и го направи в ефир. Преди часове тя застана срещу Мон Дьо, от чиито въпроси, знаем, не можеш да избягаш... и каза истината.

Да, Емилия призна в прав текст, че таи огромна обида на фирма Пайнер затова, че през цялото време е била подценявана. Никога не е била певица на годината, въпреки че е имала убийствени и най-слушани хитове. Но това е било шефското решение.

"Благодарна съм за много неща на Митко Димитров и съпругата му, наистина. Имам прекрасни спомени от началото на кариерата си. А за останалото - те са решили така и не мога да ги виня. Мога да виня себе си за това, което съм търпяла и за решенията, които съм или не съм взимала", каза половинката на Жорж Башур.

Призна обаче, че много пъти е плакала и че е имала безсънни нощи, заради огорчение и чувство за несправедливост. "Семейството ми понесе много заради мен, така че Пайнер нека се извини на майка ми. А моите сълзи са си мои", каза Емилия.

След което заяви, че имиджа на разголена и дори вулгарна жена никога не е бил в стила й (за разлика от доста нейни колежки).

Източник: Crimesbg.com