Покрай 42-ия си рожден ден фолкдивата Емилия сподели емоциите си от всички получени честитки и направи опит да обори слуховете, че двамата с мъжа й – бизнесменът Жорж Башур, са разделени.

За целта тя публикува в социалната мрежа кадър, на който позират със съпруга й и огромен букет рози, явно подарен й от него за празника.

 

Освен фактът, че двойката са решили да се снимат на колене в коридора на дома им, прави впечатление и огромното щастие, което струи от фотоса. Емилия и Башур са съпрузи от пет години, а плод на тяхната любов е дъщеря им Жоржина.

 

Всъщност мълвата за раздялата им се понесе още преди няколко седмици, а двойката дълго пази мълчание по темата, явно решили да не обръщат внимание на клюки и спекулации. Те все още не са коментирали новината, а Емилия всячески се опитва да я омаловажи, показвайки обща снимка с арабина.

 

„Никога не съм се чувствала по-значима и обичана. Прочетох и чух толкова хубави думи за себе си дори от хора, които са ме виждали само веднъж. Толкова искрени пожелания. Сърдечно благодаря на всички за отделеното време!“, написа певицата навръх празника си.

 

Запознати обаче твърдят, че фолк дивата наистина е разделена с Башур, въпреки че двамата се опитват да запазят отношенията си цивилизовани заради детето, което имат.

Арабинът минавал почти всяка седмица да види половинката си и малката Жоржина, но вече не живеел под един покрив с тях. Като отговорен човек, разбира се осигурявал и стабилна издръжка за дъщеря си.

 

Според мълвата от миналата зима той има нова тръпка до себе си, която е имотна брокерка. Емилия приела много трудно ситуацията, но в крайна сметка се примирила. Двойката все още не са влезли в процедура на развод, надявайки се в някакъв момент да успеят да закрепят отношенията си.

Източник: Уикенд