Емилия не се стърпя, а извърши поредната манипулация на лицето си

Емилия е една от поп фолк дивите, която има почти постоянно присъствие пред клиниките за разкрасяване. Настоящата съпруга на футболния бос Коко Динев отново опъна бръчки. Според близки до звездата тя е олекнала с цели двадесет бона за разкрасителни процедури.

[caption id="attachment_320151" align="alignright" width="222"]Емилия се подлага на безкрайни разкрасителни процедури Емилия се подлага на безкрайни разкрасителни процедури[/caption]

Освен заличаване на годините по фейса си, вървежната пайнерка е избелила зъби и е направила още няколко по-незначителни, но необходими интервенции, научи Kluiki.bg.

Поп фолк фурията не веднъж ляга под ножа на пластичния хирург. След колежката си Алисия, жената на собственика на "Локомотив Пловдив" тотално прекали с посещенията си при пластичните хирурзи. Корекция на нослето, силикон в устните, силикон в гърдите, са само част от знайните пластики по Емилия. А незнайните и тези, за които тя самата не си признава или вече не си спомня?

Това вече за Емилия се превърна в мания. Какво толкова прави, не вижда ли, че всяко прекалено посегателство вреди, шушукат неодобрително зад гърба й колежките от бранша. 32-годишната певица има достатъчно много чужди неща по себе си, които вече й „отвръщат” с неприятен рецидив. Силиконът е най-малкото нещо, има ли изобщо по тялото и лицето си територия, която си е само нейна, а не е дело на пластичната хирургия, дивят се и нейните почитатели.

Родената в Гълъбово певица се активизирала отново да се подложи на манипулациите, след като разбрала, че е включена в лятното турне на музикалната компания „Пайнер”. Хубавицата не искала да е по-долу от по-младите си колежки и затова решили и тя да лъсне имидж.

И не само да се наточи, ами да се покаже в една много по-добра светлина. Изпълнителката на „Коварство и печал” била решена да докаже, че не е по-долу от останалите и не им отстъпва и на йота. Но на каква цена, дивят се от гилдията.