Емил Кошлуков от няколко години оглавява БНТ, но освен срам за единствената държавна телевизия, друго досега не е донесъл. Ето защо му е време да си подаде оставката, но продължава да упорства, което е присъщо за наглите хора като него.

Последната излагация, която бившият затворник Кошлуков причини на телевизията-майка, е по време на Коледното парти на БНТ. То по традиция се проведе в нощен клуб „Мегами“ на хотел „Маринела“. Тогава директорът на БНТ така се напил, че се наложило да му помагат с прибирането вкъщи.

За партито пияндето Кошлуков броил 50 000 лв. БНТ е държавна телевизия и се издържа от българските данъкоплатци. Затова е доста нагло от страна на директора да организира такъв пищен купон, който реалните му платци не могат да си позволят, защото живеят със заплати, двойно по-ниски от журналистите в 64-годишната телевизия.

Емил Кошлуков обаче тези неща не ги брои, защото самият той винаги е бил нагъл и безочлив. Все пак става въпрос за човек, който е лежал в затвора заради бунт в казармата, което показва, че ред и дисциплина не зачита.

Програмният директор на БНТ винаги си е падал по алкохола. В последните години обаче прекалява тотално. Явно отговорността да е началник на най-старата телевизия у нас не му понася.

Източник: Crimesbg.com