Заради нея той влезе и в Къщата на виповете в Брадъра. Мартин Николов - Елвиса тогава беше набеден, че си прави реклама на гърба на Емануела, но истината е, че тя също не можеше без него и настояваше продуцентите да го пуснат в риалитито.

Двамата бяха заедно няколко години, а той я накара да забрави чувствата си, яда и омразата към малкия Митко Динев. Впоследствие, разбира се, Емануела скъса и с Мартин, защото... ами, защото и той се оказа заклет женкар, тичащ по "мурви".

Емануела взриви: Женкар е, но ме "пръскаше"... сцепваше ми... (брутални разкрития за Мартин Елвиса + СНИМКИ)

Днес Елвиса отново се кани да тича и да разбива, но не горепосочените (пък кой знае), а конкуренцията си в "Игри на волята". Както знаем, той е сред участниците, а бившата му Емануела му посвети пост, въпреки миналото им.

"Ще ви пръсне! Да видите и разберете на мен какво ми е било", захили се зеленооката певица, а подробностите ги довършила пред свои познати на "четири очи".

"Направо ме сцепваше от с@кс, опасен е този. Такъв огън има в него, че зор ще видят всички, особено пък жените. Ще им скрие топката, но съм сигурна, че мнозина ще драпат за неговите... топки", майтапела се Емануела, която отдавна вече е преживяла Елвиса и дори през ум не й минава да го изревнува от някоя.