Чалга дивата Емануела прояви брутална агресия по време на свое участие в столичен клуб, което може да й докара сериозни неприятности. Фолк дивата зашлеви шамар на нахална пишман репортерка.

Инфлуенсърката Стела Павлова, която често досажда в интернет пространството, бе ударена от певицата по време на интервю в дискотека. Това стана ясно от видеоклип, който самата Стела публикува в Тик-Ток.

Емануела избесня от въпрос, свързан със секса. Попитаха я какво избира – да е голям или малък, като се предполага, че става въпрос за мъжкото достойнство.

Фолк звездата очевидно не иска да си признае как го предпочита мъжа и затова поиска следващ въпрос. След като й бе отказан такъв, ошамари интервюиращата.

Разбира се, по-мнителните зрители веднага се усъмниха, че става въпрос за нагласено видео с цел рейтинг. Фактите обаче говорят друго.

Оказва се, че Стела е ядосана и сърдита на Емануела заради публичното унижение и смята да си отмъсти. Тя се заканва, че следващия път ще закове юмрук в мутрата на певицата.

Инфлуенсърката няма намерение да остави нещата така още сега. Тя е видяла в ситуацията хитър начин да припечели малко пари на гърба на певицата и затова възнамерява да заведе дело срещу нея, като искът ще е за лека телесна щета.