Оказва се, че екранната страст между Емануела и партньора й в „Денсинг Старс“ – Иван Карастоянов, се е пренесла и в леглото. След като палавата певица си го харесала, тя бързо го свалила и преспала с него. За никого не е тайна, че фолк дивата е истинска мъжемелачка и не си поплюва, ако си хареса някой младок, тъй като си пада по крехко агнешко. За разлика от колежките си, тя не излиза със старчоци, а с 25-30 годишни лъвчета.

 

Заварката помежду им се случила от раз, тъй като певицата веднага си паднала по снажния Иван, а и той не се дърпал. Така тренировките на ча-ча-ча, преминали в креватни, издават хора от продукцията. Това, че Карастоянов е хлътнал до уши по Емануела, си пролича от нежната прегръдка и целувка след края на танца им на лайфа на шоуто.

 

Емануела е известна със скандалните си връзки, които прави медийно достояние – ту се разделя, ту се събира, ту обича, ту я бият… а накрая обвинява бившите си, че са гейове. Всъщност това е коронният й номер – да плюе по половинките си, които не й обръщат внимание.

 

Припомняме, че с Мартин Елвиса изкараха заедно 5 години като през това време ту се събираха, ту се разделяха. Последното им скарване уж бе финално. Блондинката обаче не може да стои без мъж, а колежките й издават, че вече е имала няколко мимолетни авантюри с левенти, сред които и партньорът й в „Денсинг Старс“. Емануела планирала да „отстреля два заека“ с Иван – хем да разтовари сексуалното напрежение, хем да накара Елвиса да я ревнува.

 

Тя е убедена, че той ще я гледа в Денсинг Старс и затова държала да се представи отлично, за да му натрие носа и да го е яд какво е изпуснал.

„Нека ме види в страстни танци с Иван. Бившата ми свекърва е вещица! Тя също ще ме гледа, нека завижда. Толкова години не ме прие“, коментирала певицата пред близките си.

Източник: Уикенд