Емануела е била окичена с рога от Мартин Николов - Елвиса!Емануела най-сетне призна

, че е разделена с последното си гадже Мартин Николов - Елвиса. И хвърли истинска бомба като обяви, че най-голямата любов в нейния живот е бил бащата на втория й син Димитър Динев. [caption id="attachment_444079" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела загатна, че може пак да се събере с Динев[/caption] В откровен разговор с фенове красивата изпълнителка бе категорична, че вярва в любовта. И мечтае да се влюби отново така, както го е преживяла с Динев-син.

Тя обаче великодушно обявява, че не се сърди на последния мъж до себе си Мартин, известен като Елвиса, за това, че й кръшнал.

Еми е наясно, че той е бохем с вкус към красивите дами. Но феновете не са така благосклонни към него и директно го обявяват за пълен глупак, щом е изневерил на певицата. Иначе тя не изключва един ден с Динев да си дадат шанс за ново начало. Припомняме, че Емануела роди в началото на 2015 година втория си син Димитър-младши. Само няколко месеца по-късно родителите на бебето се разделиха, а по-късно Емануела се оплака, че таткото не се грижи достатъчно за бебето. Те и до днес водят дела за настойничеството над хлапето, като сега Динев печели, но изпълнителката обжалва.

Преди по-малко от три години в живота й се появи богаташкия син Мартин Николов, известен като Елвиса, който дори влезе в Биг Брадър заради нея.

Слуховете за тяхната раздяла се появяват периодично и двамата ту се събират, ту разделят. С днешна дата е ясно, че Емануела е готова за нова любов, която обаче може да се окаже и стара в лицето на Димитър Динев. Източник: hotnews.bg