Едни от най-близките приятели и колеги уважиха празника на певицата. Супер Саш, Теди Александрова, Илиян бяха част от гостите.  Моника от „Игри на волята“ първа се появи на тържествотпо. Емануела духна само една свещичка, поставена на миниатюрна торта. Поздрави приятелите си с няколко песни.

Супер скъп подарък получи певицата. Синеоката блондинка се похвали с часовник за 50 хиляди. Побърза да сподели снимка на луксозното бижу. Загадка остава кой се е охарчил толкова много за певицата.

Eмануела със скъпарски подарък за рождения си ден: Кой изненада певицата?

Запознати разкриват, че цената на подобен часовник е 50 хиляди. Съществуват и много добри реплики, които и  ценители не могат да различат. . Аксесоарът е изработен от благородни метали, розовият циферблат издава за това, че моделът е един от последните.

Изпълнителката се бе преобразила в черна рокля с огромно  деколте, а косата си бе вързала на плитка. Визията и допълваха скъпи висящи обици с камъни. Не  е ясно дали Мартин Елвиса присъстваше на партито.

"Омръзнало ми е да се ровят в личния ми живот и да търсят постоянно мнението ми за бившите сякаш с тях съм постоянно свързана“, казва певицата в интервю. Не крие, че й неприятно, когато се опитват да я въвлекат в пореден сюжет с последното й публично гадже – Мартин Николов – Елвиса, който сега се изявява в "Игри на волята“.

Източник: hotnews.bg