Емануела предизвика нервен срив на родителите си

Певицата взе решение и не се трогва от сълзите на родителите си.

Зеленооката фурия не за първи път предизвиква неодобрението на своите създатели. Сега за енти пъти показа, че упоритостта й е като на дива коза, коментират и съседи на майката и таткото на Еми.

Защото Емануела си е сменила името и това е факт, видно от личната й карта. Поп фолк дивата е родена с името Емилия, но то вече е в миналото. Сега на сцената и по документи тя се казва Емануела.

„Омръзна ми да ми правят спънки в чужбина, защото сценичния ми псевдоним не отговаря на този по документи. Затова реших веднъж завинаги, отсега нататък да се казвам Емануела. Съветвам  и моите колежки да го направят, иначе ги очакват само главоболия“, сподели постъпката си Емануела.

Само че промяната на името й докарало почти нервен срив на нейните родители. Обикновени, трудови хора, те не били съгласни с тази смяна. Били кръстили момичето си на една от бабите й и много държали това да е така и в бъдеще.

„Не спират да плачат, но дъщеря им не се трогва от сълзите им“, шушукат комшии на родителите й.

Преди време Емануела отново ги сразила с това, което извършила.

„Казах на родителите си, че ще следвам медицина. Но всъщност ходих на прослушване и направих първата си песен. След като разбраха, 4 години не ми говориха“, връща назад лентата фолкаджийката.