Дали красивата изпълнителка на „Мили мой, ангел мой” Емануела иска са подражава на Анджелина Джоли?

Световната кинозвезда, носителка на „Оскар” е известна не само с прелестите си и ролите в киното, но и с голямото си сърце. Тя осинови деца от бедни държави, пътува и раздава от парите си за бедстващи хора и страни. Кой знае?! Но по подобие на нея нашата фолк дива Емануела показа щедрост.

И реши да се раздели с изключително огромния си багаж от обувки. Както самата певица Емилия съобщи тя е „горда” притежателка на седемстотин и осемдесет чифта обувки. Част от които иска и дава на девойки в неравностойно положение.

А и до месец-два започват абитуриентски балове, които превръщат някои „грозни патета” в „прекрасни лебеди”.

[caption id="attachment_308851" align="alignright" width="300"]Непознатата Емануела Непознатата Емануела[/caption]

И така на прага на зрелостта синеоката хубавица е решила да зарадва много от младите момичета с още неочаквани подаръци.

Емилия Цветкова, по-известна като Емануела каза, че голяма част от „колекцията си” вече е „собственост” на сиромашки девойки.

Момичетата били не само приятно изненадани от щедрия жест, ами не могли дълго да повярват, че техния идол от помпозната сцена ги е дарил с нещо, което е носила толкова близко до себе си.

И не само с обувките си се разделя изпълнителката с лазурните очи. Тя раздава също дрехи, аксесоари, които вече не носи. За нея най-ценното богатство не е да притежаваш ненужни вещи.

Които в един момент не само пълнят ненужно гардероба ти, но ти носят лоша енергия. Емануела е повече от категорична, че вещи, които не употребяваш повече от година ти носят единствено негативизъм, а и може да те разболеят.

И изобщо да се обграждаш с материални неща, които не ти служат. Най-ценното за фолк изпълнителката Емануела си остава здравето. В една все още младежка възраст тя е прозряла, че другата драгоценност, която трябва да „притежава” всеки един от нас това е обичта.

Любовта и вярата в ближния, което си остава най-голямото богатство на света.