Поп фолк дивата Емануела отново е прецакана

Красивата певица и този път не може да се похвали, че е „хванала Бога за пеша”. Няма и няма късмет тази чаровница, клатят глава нейни колежки и се подхилкват ехидно от злоба. Защото зеленоокия блян на силния пол отново не уцели на мъж. Вярно, Емануела е бременна и скоро ще дари с наследник богаташката фамилия и направи богатия като Крез Динко Динев щастлив дядо, но приказката свършва дотук, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_324575" align="alignright" width="300"]На красивата Емануела не й върви и не й върви На красивата Емануела не й върви и не й върви[/caption]

Защото милионерското семейство я остави сама да се грижи за себе си и да си купува маркови дрешки, но втора употреба.Певицата не веднъж и два пъти е изловена от папараци да обикаля подобни „бутици”. Лесно богатите пари не дават, клатят глава свидетели на драмата й.

Но тормоза явно дойде до гуша на хубавицата, известна с чепатия си характер и тя не се стърпя с изблика си в социалната мрежа. Където написа, че когато дълго време човек си натиска парцалите и е принуден да понесе някои неща, накрая просто престава да му дреме, разбра Kluiki.bg.

Чаровницата промисли, че този път е ударила кьоравото и като ще прави татко най-големия син на династията Димитър, пътят й оттук-.нататък ще е постлан с „цветя и рози”. Да, ама не. Фалът се усети още в началото на приказката, когато се разбра, че чаровницата не я искат за официална снаха от милионерите. Тя тогава ги оправда, че самата тя не иска да става булка. И заради многото си бракове желае с новия си мъж първо да почувства тръпката на истинската любов и едва тогава да си разменят брачните халки.

Емануела обаче криво си направи сметката, доверяват близки до богатата фамилия. Певицата помисли, че след като ще има бебе от наследника на един от най-богатите мъже ще точи пари, както го прави колежката й Мара Отварачката от пухкавелкото Християн Гущеров.

Но Динко Динев попарил мераците й. Родителят на бъдещия татко категорично отсякъл, че няма да харчи пари по разни чалгарки заради прищявките й. Не отказал да помага за бебето, но пък не възнамерявал да хрантути златотърсачки, които винаги са гравитирали около двамата братя бизнесмени.

Въпреки изблиците на Емануела във Фейсбук, която и този път не случи на мъж, който да я глези, а тя да се „грижи” за милионите му, засега реши да се прави „на глупава”. Защото току-виж Динко Динев затегнал кранчето и към неродения си внук..