Емануела май си е нацелила съпруга на Светлана Гущерова

Палавата Емануела вероятно ще се превърне в най-голямата заплаха за „посестримата“ си Светлана Гущерова. Уж на майтап в предаването на Алекс Сърчаджиева“Животът по действителен случай“ зеленооката изкусителка се изтърва, че много харесва Християн Гущеров.

„Такъв мъж харесвам, със семейни ценности. Който стои до съпругата си, не обикаля по баровете, грижи се за тях и ги води на екзотични почивки“, изтърва се фолкаджийката. Но после, вероятно осъзнала ,че е прекалила с халбите добави, че засега не си търси мъж.

Емануела има две момчета от двама различни мъже,  а връзките й катастрофално се сгромолясват и след това идва пушилката на постоянните скандали и обиди.

Фолкаджийката винаги се е жалвала, че не може да нацели точния мъж, защото нейните гаджета винаги й кръшкали.Затова никак не е  самоцелно нейната мечта един ден Хриси Гущеров да стане неин. Въпреки че Светлана му роди три деца, това не би попречило на Емануела да се пробва поне, клюкарят я колежки.

„Светле, отваряй си широко очите и си пази мъжа. И много не се фраскай къде ходите на почивка и какви подаръци ти дава, защото много златотърсачки се облизват за него“, предупреждават жената на Гущеров нейните фенове в мрежата.

Източник: Лупа